St.Maarten
Beleef het avontuur met ons mee
 
Datum 23-06-2012
Locatie BRIGHTON - COWES - WEYMOUTH .
 

Na storm in Dover hebben wij een heerlijk tochtje naar Brighton, het eindigt wel weer met regen, we zijn weer een stapje verder! Tot onze verbazing ligt JAGER hier ook en wij hebben een bijzonder gezellige avond samen.

Na een dag Brighton op weg naar Cowes, varen daar de Medina-river op en leggen aan aan het pontoon tegenover Folly Inn een geliefd plekje van ons! Midden in het Engelse landschap, maken de volgende dag een prachtige wandeling langs de river,, en om 17.oo uur terugkomend bij Folly Inn een happy our met de bemanning van de Ostrea en de Drift Away. Met zijn allen voetbal gekeken aan boord van de Ostrea! Kortom gezellig!!

Dan op weg naar Weymouth, langs de prachtige Needles spoelen wij de Solent uit kijken naar de kardinaal die nu voorbij schiet. die kardinaalton roept bij ons de herinnering op (1995) van een enorme worsteling van minstens 1 uur (met ons 9 mtr bootje) het was het verkeerde moment, tij tegen. Het wordt toch nog een pittig tochtje en eind van de middag lopen we Weymouth binnen, een prachtig vissersplaatsje. We blijven hier een paar dagen, laten ons overzetten door de roeiende ferry en maken prachtige wandelingen richting Portland,

 

 

l

 

Last update: 30-03-2014