St.Maarten
Beleef het avontuur met ons mee
 
Datum 18-10-2012
Locatie VERLEIDELIJKE GEZELLIGHEID IN LAGOS!!
 

Na 1 week is de Nostress weer zeilklaar, weerberichten met goede wind uit de juiste richting, een goed moment om verder te gaan en opnieuw in te slingeren.

Een perfekt windje en met uitgeboomde zeilen, een voordewindse koers, zeilen wij van Oeiras richting Sines vervolgens naar Sagres en laten daar het anker vallen in een prachtige baai! Daar wacht ons een warm onthaal door de Blabber-crew met heerlijke wijn en allerlei lekkers, wat een verwennerij en super gezellig!!

Na 3 dagen dobberen achter ons anker staat Lagos op ons lijstje, wij zeilen langs de prachtige roodbruin tot okergeel gekleurde rotsformaties met grotten en goudgele stranden! Prachtig!! Tegen het eind van de middag hebben wij een plekje in de super gezellige luxe haven van Lagos. Worden uitgenodigd door de Zeezot-crew, Riet en Rutger voor Happy Hour samen met de crew van Blabber, Bold Black Bear, J en B en enkele anderen. Deze schepen overwinteren in Lagos, en een heuse Navigators rotary organiseert de nodige activiteiten en het is hier erg gezellig!! Dit is verleidelijk, wij twijfelen, hier blijven?? Lagos is een bruisend stadje , de omgeving prachtig!!

Helaas na 3 dagen kriebelt het weer! We gaan verder!!

 

 

 

Last update: 30-03-2014