St.Maarten
Beleef het avontuur met ons mee
 
Datum 15-12-2012
Locatie TIJD VOOR EEN VOLGENDE SPRONG!!!
 

14 december. Wij hebben ruim een week op La Palma doorgebracht. Nog meer ontmoetingen! Evert en Annemiek, zij hebben al 20 jaar een huis op La Palma,  kwamen ons verwennen met een rijstschotel met zelfgeplukte wilde paddestoelen, heerlijk en wederom gezellig!!

Wij hebben enorm veel van het eiland gezien, veel gewandeld en geklauterd! We rijden van noord naar zuid over wegen met honderden haarspeldbochten, door bossen, langs wijngaarden het nacional parc de Caldeira, ook dit eiland heeft weer een prachtige natuur! Wel bijzonder blijft het zwarte strand waar de mensen liggen te zonnen!! Puerto de Tazacorte heeft een geweldige jachthaven met alle voorzieningen het is hier heerlijk en tegelijkertijd ook weer gezellig met de crew van verschillende schepen!

Het wordt weer tijd om verder te gaan, volgens de voorspellingen krijgen wij een aantal dagen Oostenwind, goed om de sprong naar de Kaap Verden te wagen! 850Nm dus een tocht van ongeveer 7 dagen! 7 dagen op zee, dus geen internet, maar wel zullen onze sailmail berichtjes te lezen zijn op http://www.nostressopzee.nl/wp/

Last update: 30-03-2014