St.Maarten
Beleef het avontuur met ons mee
 
Datum 31-05-2013
Locatie TOBAGO CAYS!!
 

Na 3 dagen zijn wij weer nieuwsgierig naar een volgende plek, Tobago Cays! Volgens de kaart allerlei riffen  en ondiepten!

Wij bunkeren nog water, hier goed te doen aan een drijvende steiger, wij betalen  1EC per Gallon, een van onze tanks is leeg  en het geeft toch een heerlijk gevoel dat wij de tanks weer vol hebben, kunnen wij weer even vooruit.  De Tobago Cays, onbewoonde eilanden omgeven door riffen liggen om de hoek dus het is weer een kort tochtje, wij zeilen hooguit een uurtje en dan op  de motor rustig tussen de ondiepten door en ankeren voor het Horseshoereef.

Het is hier geweldig snorkelen !! Helder water  met verschillende kleuren blauw!!! Oeps ,ik (Thea) doe dit voor het eerst  en het is even wennen!  Na enige oefening  went het  snel en  begin ik het zelfs leuk te vinden.  Wij spotten schildpadden en prachtige vissen!

Vannacht was het weer deut veel wind en buien blijkbaar ook Swell , hoe rustig wij achter het rif lagen bij Union Island  hoe onrustig hier, de hele nacht hebben wij liggen stuiteren!!   Wij slapen weinig en besluiten vroeg het anker op te halen en richting Bequia te zeilen, 28Nm de wind is gunstig SE en met 60 graden windhoek gaan wij als een speer, ook nog een beetje stroom mee en 11.30 laten wij het anker vallen in de Admiralty Bay van Bequia!

Last update: 30-03-2014