St.Maarten
Beleef het avontuur met ons mee
 
Datum 31-05-2013
Locatie BIG PARTY EN SOCIALIZE!!!
 

Saint Lucia  Jazz & Arts festival!!

De folder zegt het al, het is niet alleen Jazz!!

Rhytm & Blues, Smooth Jazz, Latin Jazz, Bebop, Dance, Carribean Music kortom een  Muziekfestival!!

Mindoo Phillip Park, Fond DÓr Heritage Park, Balenbouch Estate, Derk Walcott Square, Pigeon Iland en Rodney Bay Village het bruist er tot in de late uurtjes. Als afsluiting op zondagmiddag naar Pigeon Iland. Pigeon Iland met zijn ruines, het strand een prachtig park liggend aan de oceaan is natuurlijk een geweldige locatie voor zo’n festival. 

Een watertaxi brengt ons naar Pigeon Iland , 13.00 uur het is nog rustig.  Maarten weet  2 stoelen, uitgegeven door Platina sponsor Digicel, te bemachtigen en wij installeren ons in de schaduw  van een enorme boom! 2 uur later zijn  wij op enkele centimeters na ingebouwd door allerlei families , hoewel het lijkt wel één grote familie!!! Het is duidelijk dat zij dit vaker doen compleet met plaids, stoelen, parasols, enorme koelboxen  en kinderen met allerlei maar vooral digitaal speelgoed!! 

Het is genieten  van de verschillende Muziekstijlen,” Brian Culbertsen” een geweldige artiest, “The O’Jays”,   “R. Kelly” nooit van gehoord maar de meeste dames gingen compleet uit hun dak!! En nog vele anderen.

Het was gewoon een bijzondere dag van vermaak.

Big Party en Socialize!!!

Last update: 30-03-2014