St.Maarten
Beleef het avontuur met ons mee
 
Datum 27-11-2013
Locatie MIJNENVEGER DE "VAN STRAELEN"
 

Mijnenveger “van Straelen”

Hier in Chagauramas is het een gezellig weerzien met veel  van onze zeilvrienden van het afgelopen jaar, Carmensita, Gabber, Nautica, Razzle Dazzle, Summertime, Elena, Trinity, Franziska, Lucas, Laurel, Nick en Nena, maar ook nieuwe ontmoetingen van Straelen, Lion King, UnWind, en ook Hope ontmoeten wij voor het eerst onderweg, kortom gezellige avonden, etentjes  en BBQ’s.

Bijzonder vinden wij de kennismaking met de nieuwe enthousiaste eigenaren  Ron en Ben van een oud marine schip de “van Straelen” een Nederlandse mijnenveger uit 1960. De “van Straelen” hebben wij eerder gespot op de Suriname rivier. Wij worden uitgenodigd en een uitgebreide rondleiding begeleidt door enthousiaste  plannen volgt.

Ron straalt het is immers zijn jongensdroom, zijn broer Ben is eveneens al even enthousiast! Enkele dagen later  maken we een mooie middag-trip aan boord van dit schip. Geweldig leuk om eens met zo’n uniek schip mee te mogen varen!  Als afsluiting een vaarwel  BBQ! Ron en Ben dank voor jullie enorme gastvrijheid, heel veel succes met de plannen , wij zullen het volgen en tot een weerzien ergens onderweg!!

 

 

 

Last update: 30-03-2014